torstai 27. syyskuuta 2007

Viekö ylioppilaskuntatoiminta aikaa? (osa 7)

Keskiviikko 26.9.

Aikaseurannan viimeinen päivä. Viikko täynnä. Tosin jotenkin lipsahti tämä viimeinen raportointi torstain puolelle, mutta ei anneta sen häiritä.

Keskiviikkon kohdalla kalenteri ammotti tyhjyyttään. Pelkäsin, että tulee tylsä päivä, kun ei ole mitään tekemistä. Toisin kävi.

10.00 - 12.00 JTYn toimistolla tekemässä kaikkea jännää. Onnistuin myös keskustelemaan Kassun kanssa ilman, että olisin kätellyt häntä. En tiennyt, että se on mahdollista.
12.00 - 15.00 Talolla hengausta. Ei mitään järjellistä tekemistä.
15.00 - 17.00 Rintanappitalkoita ja Facebook-hypetystä JTYn toimistolla.
19.00 - jotain. Väittelyilta Ilokivessä. Tuli ainakin selväksi, että lapset syntyvät miehen ja naisen yhdessä olon seurauksena. "Lauri Oinonen palaa asiaan."

Illan kuumin juoru oli kuitenkin se, että Signe oli meinannut lentää ulos YTHS:ltä, kun sitä oli luultu pelkästään jatko-opiskelijaksi. Jatkot Sohwilla (ei yllätä ketään minua tuntevaa).

Mikä on viikon saldo? Aikaa kului tämän kutsumusharrastuksen parissa noin 25 tuntia. Tuosta määrästä puuttuu vielä esimerkiksi ajattelutyöhön käytetty aika. Voin sanoa, että lisäämällä tuohon määrän 10 tuntia, päästään hyvinkin lähelle sitä kuinka paljon aikaa oikeasti kuluu. Aikahan on suoraan pois opiskelusta. Päätinkin luopua kirjatentistä, koska en yksinkertaisesti ehdi lukea.

Miksi teen tätä? En minä tiedä. Ei minulla ole parempiakaan harrastuksia, joita tekisin viikossa enemmän kuin puolipäiväisesti. Ja saanhan tästä puolipäiväisyydestä palkaksi 166 euroa. Lämmittäähän se. Tervetuloa mukaan ylioppilaskuntatoimintaan!

Ei kommentteja: